Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotgen 500 persones de diverses festes a Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana ha desallotjat unes 500 persones de tres festes il·legals a Barcelona. Segons han explicat fonts municipals, la policia barcelonina va actuar aquest divendres a la plaça dels Àngels, al passeig del Born i a la platja de la Barceloneta, tres punts habituals de botellons i festes amb gent que no respecta les mesures sanitàries

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va anunciar al març que tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urbana intensificarien els controls per evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis en un moment crític de la pandèmia. De moment sembla que els avisos de les autoritats sanitàries no han sigut suficients per frenar la proliferació de botellons.

Tres intervencions

La primera intervenció de la Urbana es va produir a la tarda del divendres a la plaça del Àngels, davant del Macba. Unes 300 persones s’hi havien congregat i van ser desallotjades per la policia barcelonina, que hi va deixar diversos agents estacionats per evitar que tornessin passada una estona.

Al passeig del Born també es van desallotjar unes 150 persones i van precintar el tram del passeig. Una patrulla es va dedicar a vigilar la zona durant la nit. L’última intervenció va ser a la platja de la Barceloneta, on unes 80 persones estaven ballant i bevent sense mascareta.

Festa clandestina al Poblenou

La Guàrdia Urbana també va desallotjar aquest divendres a la nit un local del Poblenou on s’hi feia una festa clandestina sense respectar les restriccions imposades per evitar la propagació de la Covid-19. 90 persones s’havien reunit en un bar de copes, que serà expedientat per obrir sense permís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa