La demanda al transport públic es continua recuperant respecte de fa una setmana

El metro s'ha fet servir en l'hora punta d'aquest matí un 8% que dimecres de la setmana passada però encara un 74% menys del normal

La demanda al transport públic es continua recuperant respecte fa una setmana, tot i que comparat amb les dades de fa un any els descensos continuen al voltant del 80%. Segons ha informat Renfe, la demanda ha registrat una caiguda del 81,6% aquest dimecres al matí a diferència del 84,7% de fa una setmana, és a dir, ha pujat més de tres punts percentuals. A Ferrocarrils, s’han sumat 15.456 validacions, és a dir un 80,9% menys respecte el mateix dimecres del 2019 davant el descens del 83,5% de fa una setmana.

Pel que fa el metro, fins a les nou el matí han viatjat un 8% més d’usuaris en comparació dimecres passat, però les dades encara se situen un 74% per sota un dimecres equivalent del 2019, segons TMB. Durant el dia d’ahir, tant el metro com el bus van confirmar la tendència a l’alça de la xifra de viatgers respecte les darrera setmana. El metro va registrar un 12,8% més de validacions mentre que al bus la pujada va ser d’un 18,7%. Entre les dues xarxes, el metro i el bus van sumar 400.000 validacions per primera vegada des de l’inici del desconfinament.

Més informació

Nou comentari