El cotxe de l’atropellament de Cap d’Any podria ser un Peugeot 308 o un Audi A3

Ja són una quarantena les persones que han contactat amb la Guàrdia Urbana de Barcelona per oferir al cos policial dades sobre l’atropellament de la nit de Cap d’Any a la Diagonal, en què un jove vianant va quedar greument ferit i va ser ingressat a l’Hospital Clínic en estat crític.

La primera trentena de testimonis –un parell dels quals van veure l’atropellament al pas de vianants de la Diagonal a l’altura de la Via Augusta i la resta van presenciar la fugida del cotxe per la rambla Catalunya– va arribar ahir, 2 de gener i primer dia laborable de l’any. Després encara n’han sorgit una desena més.

[r:1]

Una dotzena d’aquests testimonis són els que tenen informació més precisa sobre els fets, segons ha explicat avui a la Cadena SER el subinspector de la Guàrdia Urbana David Vázquez, cap de la unitat d’atestats d’accidents de trànsit del cos.

Però encara hi ha punts que costen d’aclarir, tot i tenir els testimonis i les imatges de diverses càmeres de seguretat de la zona. Un dels punts foscos és el model exacte del vehicle: ahir ja es va descartar que fos un monovolum o una furgoneta, com s’havia dit al principi, i avui Vázquez ha especificat que podria ser un Peugeot 308 o un Audi A3 de color fosc.

El subinspector està convençut que el conductor autor de l’atropellament serà localitzat per la investigació policial o bé per la col·laboració ciutadana, i tampoc descarta que s’entregui.

Nou comentari

Més notícies

Troben una trentena de testimonis de l’atropellament i la fugida de Cap d’Any

El vehicle va fugir pel mig de la rambla Catalunya i molts vianants el van veure

La policia busca un conductor per atropellar un noi de 25 anys, deixar-lo en estat crític i fugir

Els fets van ocòrrer ahir a la nit a la cruïlla de Rambla Catalunya amb l'avinguda Diagonal