Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La policia busca un conductor per atropellar un noi de 25 anys, deixar-lo en estat crític i fugir
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona busca un conductor fugat que va cometre ahir un atropellament greu a tres quarts de dues d’aquesta matinada a l’encreuament de Rambla Catalunya amb l’Avinguda Diagonal. Els fets van necessitar l’assistència del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar un home de 25 anys en estat crític a l’Hospital Clínic, segons han confirmat fonts mèdiques a aquest diari. Es van enviar dues ambulàncies que van rebre l’avís a les 1:46h. 

El comunicat de la policia barcelonina a Twitter s’explica que es busca un monovolum Ford de colors fosc, que estaria “implicat en l’accident”. La Guàrdia Urbana, a més, ha demanat si hi ha testimonis o ciutadans amb informació rellevant perquè els hi facin arribar. Fonts municipals asseguren que tota la informació de la que disposen és la que ha fet pública la Guàrdia Urbana.

La manca de testimonis visuals, que ha comportat la crida de la policia barcelonina, s’ha estés també entre els familiars de la víctima, que han acudit a Twitter, de moment sense èxit per buscar possibles veïns o ciutadans que hi passessin per la zona. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa