Un cop de puny a l’estómac per robar una cadena a un turista de 70 anys

Yakob Bankay va ser atacat per un jove al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

La visita turística a Barcelona del Yakob Bankay va acabar amb una estrebada i una cadena d’or robada. Bankay, un visitant d’Israel a la capital catalana, acabava d’entrar a la cafeteria Hofmann La Seca, al carrer Flassaders 40, quan un jove el va cridar. Eren les 16.30 hores del diumenge passat. El turista, de 70 anys, ja havia passat la primera porta de les dues que té el local, però es va girar per veure la persona que el reclamava amb un crit. 

Quan es va girar per veure el jove, d’aspecte magrebí i d’1,80 metres aproximadament segons la denúncia de Bankay, va rebre un cop a la cama i un cop de puny a l’estómac. Un cop estava a terra, el lladre va agafar la cadena d’or que portava Bankay al coll i d’una estrebada la va robar i va marxar corrents. La joia, segons consta a la denúncia presentada per Bankay als Mossos d’Esquadra, està valorat en 2.000 euros i té una estrella de David. El lladre, precisa el turista atacat, tenia cabells negres i vestia sabatilles blanques.

La marca que va deixar l'estrebada al coll de Yakob Bankay. | David Yabo

La marca que va deixar l’estrebada al coll de Yakob Bankay. | David Yabo

Yakob Bankay va arribar a Barcelona dimarts passat i torna a casa demà. Segons ha explicat al TOT Barcelona el seu gendre, David Yaboli, li va demanar que vingués per cuidar la casa en què viu al Gòtic i evitar que els okupes hi entressin. En el moment de posar la denúncia, Bankay no havia tingut temps d’anar al metge per aportar un informe mèdic a la denúncia, segons explicava al mateix document, al qual ha tingut accés aquest diari. Tot i així, afegeix una fotografia de la marca que li va deixar l’estrebada. 

Més informació

Nou comentari