Convoquen una altra manifestació contra el toc de queda i les restriccions

S’apropa un nou episodi de protestes al centre de Barcelona contra el toc de queda i les noves restriccions per frenar la pandèmia, com ara el tancament de bars i restaurants i dels espectacles culturals. Almenys així ho pretén una convocatòria que corre per xarxes socials i que crida a mobilitzar-se dijous 5 d’octubre a les 18 hores a la plaça Urquinaona, epicentre de manifestacions dels últims anys i escenari de la batalla d’Urquinaona.

La crida a mobilitzar-se es mou a través de dos cartells que circulen per les xarxes socials i que no s’atribueix cap entitat o organització. Tots dos, però, coincideixen en l’hora i el lloc de la manifestació. Un d’ells està escrit en castellà i clama “¡No al cierre!”, i l’altre està en català i ha estat difós al canal de Telegram l’Alerta.

Els Mossos d’Esquadra tenen constància de tres convocatòries aquesta setmana, segons indiquen els serveis d’informació de la policia catalana. El comissari en cap, Eduard Sallent, va avisar que destinaran “molts més” agents antiavalots a evitar disturbis com els viscuts durant les últimes protestes.

Nou comentari

Més notícies
Foguera, cotxe patrulla atacat i vidres trencats en la protesta d'aquest dissabte / A.L.

Ataquen l’Ajuntament i un cotxe patrulla en una nova protesta a Barcelona

Almenys un detingut | Segona nit d'aldarulls violents en dos dies al centre de la ciutat
Aldarulls després de la manifestació improvisada de l'esquerra independentista i negacionistes contra el toc de queda / A.L.

VÍDEOS | Forts aldarulls en acabar la protesta contra el toc de queda

Esquerra independentista i grups negacionistes es barregen en una marxa contra improvisada