Convoquen una altra manifestació contra el toc de queda i les restriccions

El punt de trobada serà la plaça Urquinaona a les 18 hores de dijous

S’apropa un nou episodi de protestes al centre de Barcelona contra el toc de queda i les noves restriccions per frenar la pandèmia, com ara el tancament de bars i restaurants i dels espectacles culturals. Almenys així ho pretén una convocatòria que corre per xarxes socials i que crida a mobilitzar-se dijous 5 d’octubre a les 18 hores a la plaça Urquinaona, epicentre de manifestacions dels últims anys i escenari de la batalla d’Urquinaona.

La crida a mobilitzar-se es mou a través de dos cartells que circulen per les xarxes socials i que no s’atribueix cap entitat o organització. Tots dos, però, coincideixen en l’hora i el lloc de la manifestació. Un d’ells està escrit en castellà i clama “¡No al cierre!”, i l’altre està en català i ha estat difós al canal de Telegram l’Alerta.

Els Mossos d’Esquadra tenen constància de tres convocatòries aquesta setmana, segons indiquen els serveis d’informació de la policia catalana. El comissari en cap, Eduard Sallent, va avisar que destinaran “molts més” agents antiavalots a evitar disturbis com els viscuts durant les últimes protestes.

Més informació

Nou comentari