Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El confinament dispara les multes per excés de velocitat a Barcelona
  • CA

Hi ha pocs vehicles circulant per Barcelona però ho fan més de pressa. De fet, massa de pressa. És l’avís que ha llançat aquest dimecres a la tarda el tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, en una roda de premsa per videoconferència que ha ofert com gairebé cada dia des que va començar l’estat d’alarma per aturar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, que causa la Covid-19.

Segons Batlle, el març del 2019, els radars fixes de Barcelona van fer 24.974 captacions d’excés de velocitat. Aquest any, amb la segona quinzena de març amb la mobilitat restringida pel confinament decretat, hi ha hagut 58.607 captacions, que es traduiran en multes. 

“És molt més del doble i això afecta la seguretat. Se circula menys però més ràpid”, s’ha queixat Batlle. I ha reclamat “que la xifra d’accidents tan baixa que tenim a Barcelona no es vegi trencada per un accident greu”.  “Anar a 50 quilòmetres per hora al carrer Aragó pot semblar molt poc però no ho és”, ha sentenciat.

Més notícies
Els Mossos faran més controls en detectar un repunt del trànsit als accessos de Barcelona
Notícia: Els Mossos faran més controls en detectar un repunt del trànsit als accessos de Barcelona
Comparteix
Buch renya a la ciutadania que trenca el confinament "irresponsablement" per anar a segones residències durant la Setmana Santa
El trànsit a Barcelona, sota mínims: imatges insòlites de les principals vies buides
Notícia: El trànsit a Barcelona, sota mínims: imatges insòlites de les principals vies buides
Comparteix
El Servei Català de Trànsit (SCT) estima baixades de fins al 94% als accessos | Mossos mostra les grans avingudes sense cap cotxe
Continua el descens del trànsit als accessos de la ciutat
Notícia: Continua el descens del trànsit als accessos de la ciutat
Comparteix
Cau també sota mínims la demanda de Rodalies i FGC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa