Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El trànsit a Barcelona, sota mínims: imatges insòlites de les principals vies buides

El trànsit a l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les 10 hores d’aquest diumenge ha caigut més d’un 10% respecte al diumenge 29 de març, quan ja s’havia declarat l’estat d’alarma pel coronavirus. A les 14 hores s’havia reduït la circulació un -93,7% de sortida i un -91% d’entrada respecte a un diumenge normal. 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha detallat en un comunicat al matí que han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona un 15% menys de cotxes, i n’han entrat un 10,9% menys. En comparació amb un dissabte normal, es manté una baixada propera al 85%: el trànsit de sortida és un 89,5% inferior i el d’entrada és un 83,3% inferior. Al migdia elevava la reducció a més de 20%.

Els Mossos d’Esquadra també han fet palès el gran descens de la circulació a la ciutat, amb un vídeo gravat amb un dron i que mostra les principals artèries barcelonines sense cotxes ni vianants. El Paral·lel, la Gran Via, el passeig de Gràcia o la Rambla són algunes de les vies que hi apareixen.

L’SCT també ha penjat dos vídeos amb imatges aèries de l’A-2 a Cornellà de Llobregat i de la B-22 al Prat de Llobregat totalment buides de vehicles, una imatge realment històrica i sense precedents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa