Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Conferència sobre com serà la tornada a la normalitat, al Palau Macaya en ‘streaming’

L’Escola Europea d’Humanitats (EEH), amb seu al Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa”, presenta la conferència Normalitat/Caos. Voluntat/Imprevist, a càrrec de Franco Berardi, Bifo, filòsof i escriptor; i de Josep Ramoneda, periodista, filòsof i director de l’EEH i de la revista La Maleta de Portbou. Aquesta és la segona conferència que s’ofereix en format digital i té l’objectiu de fer una anàlisi sobre com serà la fi de la pandèmia, tenint en compte els discursos sobre el retorn a la normalitat. Es plantejarà què va ser la normalitat si no la causa del caos, davant un escenari on el virus ha destruït la fe en l’omnipotència de la voluntat humana i l’imprevist ha interromput les cadenes de l’inevitable. Es buscarà una sortida de la reproducció de la normalitat i es valorarà si la societat pot sortir de la inevitable reproducció del capitalisme.

La conferència es farà en castellà i podrà seguir en streaming el proper dilluns 20 d’abril a les 18.30 hores, a través de la plataforma digital que el centre de reflexió de Barcelona ha habilitat per poder continuar amb la seva activitat diària, ja que no es pot fer presencialment a causa de la covid-19. També a través de les xarxes socials corporatives de la Fundació ”la Caixa” (Facebook i YouTube). Un cop acabada la conferència, s’obrirà un torn de preguntes que els seguidors podran fer a través d’un qüestionari disponible online.

Analitzar les idees del present

Aquesta conferència s’emmarca dins el cicle Idees i conceptes per al temps present, que es va inaugurar el mes de gener i que s’allargarà fins el mes de juny de 2020. Reuneix experts per analitzar idees i conceptes que s’erigeixen amb força i que esdevenen centrals per entendre el present, tenint molt en compte que en un món que es troba en un desequilibri i canvi constants, resulta essencial un exercici d’anàlisi i reflexió. A causa de l’estat d’alarma i el confinament, el Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa” va organitzar una primera conferència online el passat 13 d’abril, que va tenir molt d’èxit, raó per la qual continua ara oferint part de la seva activitat en streaming.

Més notícies

‘Virus’, conferència en ‘streaming’ sobre les pandèmies organitzada pel Palau Macaya

Notícia: ‘Virus’, conferència en ‘streaming’ sobre les pandèmies organitzada pel Palau Macaya
Comparteix
El centre de reflexió i pensament de Barcelona reprèn la seva activitat dimarts, 14 d'abril, amb el cicle de l’Escola Europea d’Humanitats, una iniciativa impulsada per la Fundació ”la Caixa”
Notícia: ‘Virus’, conferència en ‘streaming’ sobre les pandèmies organitzada pel Palau Macaya - Mobile

Rècord de visitants al Palau Macaya durant el 2019

Notícia: Rècord de visitants al Palau Macaya durant el 2019
Comparteix
El centre de "la Caixa" ha atret 67.295 visitants, un 13% més que el 2018 | S'hi han fet un total de 850 activitats
Notícia: Rècord de visitants al Palau Macaya durant el 2019 - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa