Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor de patinet es trenca la cama en un accident a l’Eixample
  • CA

Un home de 34 anys ha acabat amb una fractura a la cama després de patir un accident en patinet elèctric mentre circulava per la Dreta de l’Eixample. Els fets s’han produït aquest dimarts, quan faltaven deu minuts per a les sis de la tarda, i han implicat també una moto. Segons informen fonts municipals, qui s’ha endut la pitjor part, amb una cama fracturada, ha estat el conductor del vehicle de mobilitat personal.

A més dels efectius policials, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat fins a tres unitats per atendre els implicats en el sinistre. El motorista tenia 30 anys i ha acabat en estat “menys greu” traslladat a l’Hospital del Mar. Per la seva banda, l’home que portava el patinet elèctric ha estat traslladat en estat “greu” a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, segons fonts sanitàries.

El xoc ha tingut lloc a la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer Girona. Tot plegat ha fet que s’hagués de desviar el trànsit d’aquest últim carrer i s’hagin anul·lat dues parades d’autobús. S’han vist afectades les línies H12, 7 i 54 durant tres quarts d’hora, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a les xarxes socials.

L’accident s’ha produït el mateix dia que ha sortit a la llum el vídeo d’una maniobra de màxim risc d’un conductor de patinet, ben a prop dels fets d’aquesta tarda. En aquest cas, a l’enllaç entre la Gran Via i el passeig de Gràcia. En aquesta cruïlla, un conductor de patinet s’ha saltat el semàfor en vermell i no ha acabat envestit per un autobús per ben poc.

Aquest últim vídeo mostra també un dels comportaments negligents més habituals entre els conductors de patinets elèctrics, segons la Guàrdia Urbana. En una setmana rècord de multes a patinets, el passat abril, es va trobar que el 17% de les sancions imposades corresponien al fet de saltar-se un semàfor en vermell. Els altres motius més destacats, circular per la vorera i utilitzar auriculars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa