Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rècord de multes a patinets elèctrics en una sola setmana
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va interposar 1.129 denúncies a patinets elèctrics en una sola setmana, segons va avançar betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts policials. Es tracta d’una xifra rècord d’infraccions detectades, ja que en tot el primer trimestre de l’any la policia barcelonina havia posat 2.600 multes i en tot el 2020 se’n va posar 8.500.

En les últimes setmanes s’ha intensificat el debat sobre la necessitat que els conductors dels patinets elèctrics hagin de complir amb uns mínimsassegurança, casc, llums– després que hagin proliferat els accidents provocats per aquesta mena de vehicles, que tot i això segueixen sent residuals en comparació amb els cotxes i les motos.

La Guàrdia Urbana fa temps que intenta posar fre a les infraccions dels conductors de patinets elèctrics. De les més de 1.100 multes posades la setmana del 19 al 25 d’abril, el 35% van ser per circular per la vorera, el 17% per saltar-se un semàfor en vermell i el 15% per utilitzar auriculars. Cal recordar que des del gener els patinets no poden anar a més de 25 km/h i tenen prohibit circular per la vorera o per zones de vianants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa