Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Companys del treballador municipal apunyalat van perseguir i retenir l’atacant
  • CA

El “valor” dels companys va servir per aturar una persona que acabava d’apunyalar un home i que podria ser el responsable de dues morts més, segons ha afirmat el regidor de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle. Estaven a tocar del lloc de treball, al carrer Paradís número 14, i eren les 15.15 hores quan l’atacant se’ls hi va apropar i va apunyalar David Caminada, un treballador de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona. Dos dels seus companys, en veure que havia quedat ferit, van sortir corrents darrere de l’agressor per atrapar-lo. La persecució va portar el perseguit i els perseguidors a la plaça Sant Jaume, on els companys del ferit van aconseguir enxampar i retenir l’atacant.

El carrer Paradís, on un treballador municipal va ser apunyalat, vist des de la plaça Sant Jaume / A.L.

Quan van arribar fins a ell els agents de la Guàrdia Urbana que estaven a la porta del consistori a Sant Jaume van intervenir i van detenir l’atacant. Abans, però, un dels companys del treballador apunyalat va resultar ferit a la mà després d’aconseguir atrapar-lo, tal com expliquen fonts municipals al TOT Barcelona. “La intervenció dels agents de la Guàrdia Urbana va ser molt meritòria”, ha declarat Batlle en declaracions als mitjans.

El màxim responsable polític de la policia barcelonina ha posat de relleu també l’actuació dels bombers. Van ser ells qui, després d’extingir el foc al domicili del carrer Portal Nou, van alertar que la persona que hi havien trobat morta presentava signes de violència. La intervenció dels bombers va ser “ràpida”, segons ha destacat Batlle. 

[r:1]

Així, la mort d’aquest home està sota investigació dels Mossos d’Esquadra per ser un possible homicidi. De la mateixa manera, la policia catalana intenta esclarir les circumstàncies de la mort d’una dona gran al carrer Arc de Sant Vicenç, que va caure pel forat de les escales i va ser localitzada minuts abans que la policia arrestés l’atacant que va ferir treballador municipal. En el cas de la dona gran també s’investiga com un possible homicidi. 

Com a mínim la mort de la dona d’edat avançada podria ser obra també de l’atacant que va apunyalar l’empleat municipal. Els agents de la Guàrdia Urbana que el van detenir van trobar-li documentació i objectes de la dona morta. A més, a la plaça Sant Jaume també van localitzar una moto que el detingut havia robat al carrer Montcada, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Aquest carrer està ubicat a un minut a peu d’on van trobar la dona, cosa que situa l’arrestat a prop del lloc dels fets. 

Operació “delicadíssima” al Clínic

El ferit per l’apunyalament al carrer Paradís va ser traslladat a l’hospital Clínic. Allà va ser sotmès a una operació “delicadíssima”, en paraules de Batlle, que ha permès salvar-li la vida. Actualment es troba ingressat a l’UCI. 

Més notícies
Dos Mossos d'Esquadra patrullen pel carrer a Barcelona, en imatge d'arxiu / CME
Investiguen la relació entre les dues morts a Ciutat Vella i la ganivetada al treballador municipal
Notícia: Investiguen la relació entre les dues morts a Ciutat Vella i la ganivetada al treballador municipal
Comparteix
El robatori d'una moto situa l'autor de l'apunyalament a prop del lloc on va morir una dona d'edat avançada
Un treballador de l’Ajuntament, ferit crític per un apunyalament en un robatori a ple dia
Notícia: Un treballador de l’Ajuntament, ferit crític per un apunyalament en un robatori a ple dia
Comparteix
La víctima ha estat traslladada a un hospital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa