Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un treballador de l’Ajuntament, ferit crític per un apunyalament en un robatori a ple dia
  • CA

Un home de 50 anys ha estat apunyalat aquesta tarda, a plena llum del dia, al costat de la plaça Sant Jaume, segons ha avançat El Caso i han confirmat fonts municipals a aquest diari. La víctima era un treballador de l’Ajuntament. Ha quedat en estat crític i ha estat traslladat a un hospital. Els fets han passat al voltant de les 16h al carrer Paradís, un carreró proper al cor de la política municipal i del país, per l’ubicació de l’Ajuntament de Barcelona i el Palau de la Generalitat. El presumpte agressor ha quedat detingut per agents de la Guàrdia Urbana. La policia ho estaria investigant com un cas de robatori amb violència i intimidació. 

El cas, a mitja tarda, ha provocat els crits de diversos testimonis que estaven al voltant de les persones implicades en el succés. Quan l’home ha quedat ferit i s’ha sentit la cridòria, els agents hi han acudit, han identificat el presumpte atacant i l’han reduït a la plaça Sant Jaume. Durant el forcejament, el lladre hauria fet un tall a la mà a un altre treballador municipal, que ha quedat ferit en estat lleu.

L’alcaldessa Ada Colau ha volgut significar-se amb aquest cas i ha destacat que estan pendents de l’evolució de la víctima “amb molta preocupació” i que queden a “l’espera de les investigacions conjuntes amb els Mossos d’Esquadra per esclarir els fets”. 

 

dd

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaux a gener 20, 2020 | 22:40
    Jaux gener 20, 2020 | 22:40
    si convé ens mtaran a molts perquè no pensem ni sota perill de mort cedir terreny als delinquents i deixr-nos pendre el poc que tenim. Si tenim un govern covard haurem d'assumir el risc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa