Comencen les obres per reparar els espigons de les platges de Sant Martí després del Glòria

Les executa el ministeri de Transició Ecològica a partir de l'avaluació de danys que va fer l'Ajuntament

Les obres de reparació dels danys causats pel temporal Glòria als espigons de les platges de Bogatell i la Mar Bella han començat aquest dimecres. Són treballs que fa el ministeri per a la Transició Ecològica, a través de la demarcació de costes, segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Ajuntament, ​​després del temporal del mes de gener, va elaborar un informe per avaluar els impactes provocats pel fenomen meteorològic, que va valorar en 23,6 milions. Les obres, que tenen una durada prevista de tres mesos, repararan o restituiran els elements danyats (blocs de formigó, espigons i lloses de formigó armat, entre d’altres) que permetrà frenar la regressió de les platges i protegir algunes infraestructures com el passeig marítim. Per facilitar el moviment a la zona afectada, s’instal·laran vials d’accés vigilats i es minimitzaran els impactes mediambientals ocasionats per les obres.

Els dos espigons on es faran les obres

Aquestes obres de reparació dels espigons s’afegeixen a les que ja es van iniciar abans de la crisi sanitària i que ja s’han reprès posteriorment, com la reparació de el mur de protecció del Port Fòrum i les de diferents infraestructures com canonades, cablejat elèctric, mobiliari, serveis i senyalització.

Més informació

Nou comentari