Comencen les obres per crear zones verdes a les Cases Barates

La remodelació ha d'acabar l'octubre de 2022 i s'han de guanyar 21.000 metres quadrats de places i jardins

L’Ajuntament ha iniciat les obres entre els carrers Tallada, Biosa i Sant Adrià i el passeig Mollerussa, on es troben les Cases Barates de barri de Bon Pastor, i que permetran guanyar un espai d’uns 21.000 metres quadrats de zones verdes i veïnal. Està previst que la remodelació acabi l’octubre de 2022 i comptarà amb una inversió de sis milions d’euros.

Les Cases Barates van ser construïdes en els anys 20 de segle passat per allotjar a veïns de Montjuïc. Des de 2005 la zona ha estat remodelada i les obres actuals serviran per arreglar els espais urbans que envolten les cinc noves edificacions de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona.

Hi haurà una plaça central, nous espais amb jocs infantils i jocs de taula i una àrea de pícnic, així com una superfície verda de 14.000 metres quadrats, i altres instal·lacions urbanes. L’Ajuntament assegura que les noves voreres faran més accessible l’espai. La circulació en calçada per l’interior d’aquests carrers estarà reservada veïns.

Més informació

Nou comentari