Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba la Castanyada: cinc pastisseries de Barcelona on comprar panellets

A part de les castanyes, no hi ha res més que representi millor la Castanyada que els panellets, la qual cosa fa que aquests dies hi hagi ganes de menjar-ne. Trobar-los és molt fàcil, però com decidir on comprar-ne amb la gran quantitat de pastisseries que en venen?

Una manera fàcil d’encertar és tirar per allò que dona seguretat, i un exemple és Carrió, que és considerada la pastisseria que fa els millors panellets de Catalunya. Aquest establiment, situat al número 216 del carrer de Bailèn, al barri de la Vila de Gràcia (Gràcia), va ser guardonat fa unes setmanes pel jurat de la Ruta de Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya, que organitza Panàtics i el Gremi de Flequers de Barcelona.

Un altre exemple és la mítica pastisseria Escribà, situada al número 546 de la Gran Via de les Corts Catalanes, al barri de Sant Antoni (Eixample). Cal destacar que, més enllà dels tipus tradicionals, aquí es poden trobar altres d’innovadors, com de lemon pie i tiramisú, entre altres.

La pastisseria La Colmena va obrir les portes el 1928

Per part seva, La Colmena destaca per la seva antiguitat. Des que el 1928 va obrir les portes del seu establiment al número 12 de la plaça de l’Àngel, al barri Gòtic (Ciutat Vella) han passat tres generacions que han guanyat molta experiència en l’art de fer panellets.

Un altre establiment que destaca per la seva antiguitat és el Forn de pa Mistral, que va apujar la persiana el 1879. Més enllà de l’àmplia trajectòria d’aquest comerç situat al número 96 de la ronda de Sant Antoni, al barri de Sant Antoni (Eixample), també és important destacar que les cinc generacions que han estat al capdavant del forn han guanyat diversos premis, com el Millor Forn de Barcelona. Enguany també es van quedar en la segona posició del concurs de la Ruta de Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya.

I per últim també està la pastisseria Sant Croi by Albert Roca, situada al número 56 del carrer de Bassegoda, al barri de Sants-Badal (Sants-Montjuïc). L’avalen 30 anys d’experiència i el fet que tots els seus productes estan fets per a ells mateixos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa