Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una pastisseria de Barcelona fa els millors panellets de Catalunya
  • CA

De l’obrador de la pastisseria Carrió del carrer de Bailèn, 216, a Gràcia, en surten els millors panellets de pinyons de tot el país. Així ho ha determinat el jurat de la Ruta de Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya, que organitza Panàtics i el Gremi de Flequers de Barcelona, i que ha guardonat el mestre pastisser Oriol Carrió.

El millor entre 38 candidats

En aquesta edició s’han presentat s’han presentat 38 forners i pastissers. I els panellets de la pastisseria Carrió s’han emportat la màxima puntuació dels experts en els diferents aspectes que havien de valorar, com ara l’estructura global, imatge exterior, qualitat dels pinyons, valoració del massapà i sabor i estructura en boca.

Oriol Carrió i la seva germana Anna són pastissers de tercera generació. “Volem donar a conèixer la nostra visió de la pastisseria, arrelada a la tradició de la terra i el bon ‘savoir-faire’ de la pastisseria francesa”, diuen al seu web. Donen vida a una pastisseria que la família va obrir fa quatre dècades a Gràcia, però amb una visió renovada: “Ara hem volgut afegir un toc més actual, més personal, destacant el producte i la matèria primera. I sempre oferint un tracte familiar i agradable”.

Però la pastisseria Carrió, regentada per la tercera generació de la família amb l’Oriol i l’Anna al capdavant, també van guanyar el premi a la millor coca de Sant Joan l’any 2019, per haver sabut barrejar la recepta tradicional amb nous sabors i textures amb un resultat innovador. I també va aconseguir el tercer lloc en el concurs de tortells clàssics el 2021.

El segon classificat, el Forn Mistral

Els panellets del Forn Mistral han quedat en la segona posició del concurs de la Ruta de Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya, i el tercer lloc ha estat per a la pastisseria Joan del Papiol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa