Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Casa Vicens vendrà entrades per 5 euros per celebrar el seu aniversari
  • CA

La Casa Vicens, situada al número 20 del carrer de les Carolines (al districte de Gràcia), no és l’obra més coneguda d’Antoni Gaudí, però sí que és la primera casa que va dissenyar. Es va construir entre el 1883 i el 1885 i va ser la casa d’estiueig de Manel Vicens i Montaner i la seva família. Amb els anys, però, va deixar de ser una propietat privada i es va convertir en un museu perquè els barcelonins i els turistes poguessin conèixer-la.

Per tal de celebrar el seu cinquè aniversari com a museu, la Casa Vicens vendrà a partir del 16 de novembre 500 entrades que permetran a les persones que les aconsegueixin visitar-la i perdre’s pels seus racons. El més destacable de tot és que el preu de l’entrada és només de cinc euros. A més, en els pròxims dies la Casa Vicens publicarà a les xarxes socials informació mai sabuda sobre com es va restaurar i rehabilitar entre el 2014 i el 2017.

Dues persones van tenir l’oportunitat de passar una nit a la casa

D’altra banda, és important recordar que en el 2021 dues persones van tenir l’oportunitat de conèixer l’obra de Gaudí d’una manera diferent de l’habitual. Es va anunciar a la plataforma lloguers turístics Airbnb per tal que poguessin passar una nit a l’emblemàtica casa, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO el 2005, i submergir-se en els seus secrets i encants arquitectònics amb la màxima proximitat.

A més, durant l’estada els afortunats van poder gaudir d’una visita privada a càrrec de l’Emili, integrant de l’equip responsable de rehabilitar la Casa Vicens per tal que pogués obrir les portes com a museu. “Estem encantats d’oferir als hostes l’oportunitat de conèixer la casa tal com la va dissenyar Gaudí: un oasi per passar l’estiu a Barcelona”, va explicar llavors l’Emili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa