Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cultura refrescant a la Casa Vicens per gaudir de l’estiu a Barcelona
  • CA

L’estiu més barceloní per a milers de barcelonins té molt a oferir. La Casa Vicens, la primera casa dissenyada per Antoni Gaudí, proposa unes visites especialment refrescants per submergir-se en el modernisme i gaudir d’un tast gastronòmic exclusiu. L’experiència ‘Summer Vicens’ combina una visita per lliure a la casa –mitjançat una audioguia– amb una degustació a la cafeteria Hofmann del jardí.

Primer passejaran sense pressa ni aglomeracions per aquest Patrimoni Mundial per la UNESCO, que va ser construït entre 1883 i 1885 per encàrrec del senyor Manuel Vicens. Durant dos anys va ser restaurat i rehabilitat amb gran cura, i des de 2017 és possible recórrer cadascuna de les habitacions per conèixer els secrets del disseny gaudinià i com hi ha viscut la família propietària durant generacions. L’original saló amb balcó i la sala dels fumadors són alguns dels espais més interessants. A més podran pujar al terrat i fotografiar-se amb les primeres xemeneies modernistes de Gaudí. També està inclosa la visita a l’exposició temporal.

Còmodament asseguts a la terrassa, els visitants poden degustar un aperitiu elaborat per la prestigiosa pastisseria Hofmann mentre admiren la casa i es fixen en tots els detalls que han descobert durant el recorregut. Poden triar tres combinacions: una salada –mini entrepà i beguda–, una dolça –un espectacular croissant i cafè o tè– o bé una de temporada, que aquest any consisteix en un sorbet d’albercoc artesà i una copa de cava. Tot plegat, amb un horari ampli –de dilluns a diumenge de les 10h a les 20h– i la garantia de seguretat del segell Safe Tourism Certified.

Per descobrir aquesta proposta estiuenca, al TOT Barcelona sortegem 3 entrades dobles! Són vàlides fins al 31 de setembre. Per participar-hi només cal seguir les instruccions del post d’Instagram abans de divendres 14 d’agost a les 12h del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa