Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Casa Vicens, disponible a Airbnb
  • CA

La Casa Vicens, la primera casa dissenyada per Antoni Gaudí a Barcelona, està disponible per llogar a Airbnb. La plataforma de lloguers turístics ha anunciat que dues persones podran passar una nit a l’emblemàtica casa, declarada Patrimoni Mundial de la Unesco el 2005 i que durant gran part dels seus 136 anys d’història va estar tancada al públic.

La reserva s’obrirà a les 16.00 del 12 de juliol i se l’emportarà la primera persona que la complimenti. Els afortunats viuran una experiència exclusiva en la qual podran conèixer de primera mà els secrets de la Casa Vicens i podran gaudir d’una immersió històrica en aquesta joia arquitectònica de finals del segle XIX pensada per ser la casa d’estiueig i que s’ha convertit en una casa-museu.

L’estada comptarà amb una visita privada a càrrec de l’Emili, membre de l’equip que es va encarregar de transformar la Casa Vicens abans d’obrir-la al públic. “Estem encantats d’oferir als hostes l’oportunitat de conèixer la casa tal com la va dissenyar Gaudí: un oasi per passar l’estiu a Barcelona”, explica l’amfitrió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa