Can Batlló torna a burxar l’Ajuntament perquè es comprometi a la rehabilitació

La plataforma 'Can Batlló és pel Barri' reclama que "els compromisos no quedin només en paraules ni en fotos per la premsa"

‘Can Batlló és pel barri’ ha tornat a burxar l’Ajuntament perquè es comprometi a la rehabilitació. En un tuit adreçat al conseller del districe de Sants-Montjuïc, Marc Serra, la plataforma reclama que “els compromisos no quedin només en paraules ni en fotos per la premsa“.

El tuit arriba després que Marc Serra hagi celebrat a Twitter la rehabilitació d’un altre edifici, el Centre Social de Sants: “És l’artèria que articula comunitàriament els barris de Sants. El nostre compromís amb la seva rehabilitació és tant ferm com el reconeixement i estima que tenim cap a aquest espai d’autoorganització veïnal”, ha escrit.

Can Batlló ha aprofitat, llavors, per recordar el compromís que l’Ajuntament va adquirir per rehabilitar l’antic espai fabril de la Bordeta. Han denunciat, a més, que encara no han obtingut resposta per part del consistori.

Una ‘no’ als pressupostos

La plataforma va denunciar a inicis d’aquest febrer que l’Ajuntament es va comprometre “per escrit” a la rehabilitació de les naus, destinades a equipaments socials i veïnals.

Tanmateix, amb la presentació dels pressupostos, la plataforma va denunciar que l’Ajuntament no destinava cap partida i els enviava “a presentar els projectes als pressupostos participatius defugint els seus compromisos”. En un comunicat, ‘Can Batlló és pel barri’ va explicar que “el barri de la Bordeta necessita la rehabilitació” d’un espai “que va ser abandonat i oblidat de Barcelona durant més de 30 anys”.

Més informació

Nou comentari