Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Can Batlló és pel barri’ denuncia que l’Ajuntament ha ignorat el compromís de rehabilitació
  • CA

La plataforma Can Batlló és pel barri ha denunciat en un manifest la decisió de l’Ajuntament de no destinar cap partida dels pressupostos municipals a la rehabilitació de l’antic espai fabril de la Bordeta.

En un comunicat han explicat que l’Ajuntament es va comprometre “per escrit” a la rehabilitació de les naus, destinades a equipaments socials i veïnals. La plataforma va presentar el passat novembre una proposta de rehabilitació, xifrada en 12 milions d’euros, a la seu del districte de Sants Montjuïc.

La plataforma denuncia que “l’Ajuntament no destina cap partida pressupostària i ens envia a presentar els projectes als pressupostos participatius defugint els seus compromisos”. ‘Can Batlló és pel barri’ demana que el consistori rectifiqui, ja que “el barri de la Bordeta necessita la rehabilitació” d’un espai “que va ser abandonat i oblidat de Barcelona durant més de 30 anys”.

Més notícies
Salvar la línia 91, l’eterna lluita dels veïns de la Bordeta
Notícia: Salvar la línia 91, l’eterna lluita dels veïns de la Bordeta
Comparteix
Els veïns del barri mantenen un pols amb l’Ajuntament i TMB des de fa gairebé tres dècades per millorar el recorregut i la freqüència de pas de la línia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa