Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra recull gairebé 100.000 euros per al seu fons de solidaritat contra la covid-19
  • CA

El fons de solidaritat de la Cambra de Barcelona ja arriba gairebé als 100.000 euros en donacions i ha escollit el primer projecte que rebrà un ajut. Es tracta de ‘Labat’, que promou la fabricació de bates sanitàries de polietilè, i que rebrà uns 20.000 euros de la Cambra. El comitè d’ajuts ha escollit el projecte per facilitar la producció i distribució de material de protecció als professionals sanitaris. El fons és una de les iniciatives que la Cambra ha posat en marxa per potenciar la solidaritat entre les empreses i els autònoms, per lluitar contra la covid-19 i contribuir a la reactivació econòmica. El comitè d’ajuts del fons està presidit per la vicepresidenta tercera de la Cambra, Roser Xalabarder.

L’objectiu del fons és captar recursos econòmics i vehicular-los per potenciar la fabricació, compra o investigació per aconseguir materials, vacunes o sistemes de diagnòstic per a la lluita contra el coronavirus, o per ajudar les empreses i autònoms per aixecar o reactivar el negoci i accelerar la reactivació de l’economia.

Pel cas de la fabricació, compra o investigació per material, vacunes o tests la Cambra preveu ajuts econòmics directes, mentre que per contribuir a ajudar a les empreses o autònoms s’oferiran programes d’assessorament o acompanyament.

Les aportacions al fons es poden veure a través del web de la Cambra de Barcelona i també està obert el període per presentar candidatures de projectes.

La Cambra s’ha compromès a aplicar la “màxima transparència” en tot el procés, i a actualitzar tant les aportacions rebudes al fons com els projectes que es s’ajudaran.

Més notícies
La Cambra creu que la crisi del coronavirus serà en “U” i no en “V”
Notícia: La Cambra creu que la crisi del coronavirus serà en “U” i no en “V”
Comparteix
La directora d'anàlisi econòmica de l'entitat veu insuficients les ajudes a autònoms del govern central
Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos
Notícia: Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos
Comparteix
La corporació diu que aquesta és "una de les poques eines" que tenen per garantir liquiditat en els propers mesos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa