Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra recull gairebé 100.000 euros per al seu fons de solidaritat contra la covid-19

El fons de solidaritat de la Cambra de Barcelona ja arriba gairebé als 100.000 euros en donacions i ha escollit el primer projecte que rebrà un ajut. Es tracta de ‘Labat’, que promou la fabricació de bates sanitàries de polietilè, i que rebrà uns 20.000 euros de la Cambra. El comitè d’ajuts ha escollit el projecte per facilitar la producció i distribució de material de protecció als professionals sanitaris. El fons és una de les iniciatives que la Cambra ha posat en marxa per potenciar la solidaritat entre les empreses i els autònoms, per lluitar contra la covid-19 i contribuir a la reactivació econòmica. El comitè d’ajuts del fons està presidit per la vicepresidenta tercera de la Cambra, Roser Xalabarder.

L’objectiu del fons és captar recursos econòmics i vehicular-los per potenciar la fabricació, compra o investigació per aconseguir materials, vacunes o sistemes de diagnòstic per a la lluita contra el coronavirus, o per ajudar les empreses i autònoms per aixecar o reactivar el negoci i accelerar la reactivació de l’economia.

Pel cas de la fabricació, compra o investigació per material, vacunes o tests la Cambra preveu ajuts econòmics directes, mentre que per contribuir a ajudar a les empreses o autònoms s’oferiran programes d’assessorament o acompanyament.

Les aportacions al fons es poden veure a través del web de la Cambra de Barcelona i també està obert el període per presentar candidatures de projectes.

La Cambra s’ha compromès a aplicar la “màxima transparència” en tot el procés, i a actualitzar tant les aportacions rebudes al fons com els projectes que es s’ajudaran.

Més notícies

La Cambra creu que la crisi del coronavirus serà en “U” i no en “V”

Notícia: La Cambra creu que la crisi del coronavirus serà en “U” i no en “V”
Comparteix
La directora d'anàlisi econòmica de l'entitat veu insuficients les ajudes a autònoms del govern central
Notícia: La Cambra creu que la crisi del coronavirus serà en “U” i no en “V” - Mobile

Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos

Notícia: Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos
Comparteix
La corporació diu que aquesta és "una de les poques eines" que tenen per garantir liquiditat en els propers mesos
Notícia: Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa