Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Crida de la Cambra a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos
  • CA

La Cambra de Comerç Barcelona ha fet una crida a pimes i treballadors autònoms perquè demanin l’ajornament d’impostos. Això, és segons la corporació, “una de les poques eines” que de moment tenen per garantir liquiditat en els propers mesos.

I és que el passat dijous 12 de març el Consell de Ministres va aprovar una sèrie de mesures per donar resposta a la crisi de la Covid-19, recollides en el Reial Decret 7/2020, entre les quals s’inclou com a objectiu flexibilitzar l’ajornament dels deutes tributaris a pimes i autònoms.

Les condicions de la mesura estableixen, entre d’altres, que es podran ajornar, sense haver de presentar garanties, els deutes d’imports inferiors als 30.000 euros. Aquesta mesura afectarà, principalment, a les declaracions del primer trimestre i a les mensuals dels mesos de febrer, març i abril. Així mateix, pot afectar a les declaracions-autoliquidacions de l’Impost de Societats de subjectes passius, sempre i quan el tancament de l’exercici fiscal no coincideixi amb l’any natural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa