Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen “urgentment” testimonis d’un accident de moto
  • CA

Una dona va patir un accident de moto el passat 4 d’octubre i, ara, la seva família ha començat una crida per Twitter per trobar testimonis dels fets. Tal com ha explicat a la xarxa social una de les familiars, l’accident es va produir entre les 12:15 i les 12.43 hores al túnel de la ronda del General Mitre amb la via Augusta. Per entendre la magnitud dels fets, és important destacar que en la piulada també ha dit que la dona “està inconscient”.

Tal com ha explicat a betevé la germana de la dona, l’Elena, la família ha iniciat la recerca de testimonis perquè les càmeres de la zona no funcionaven en el moment de l’accident i, a més, creu que podrien estar implicats altres vehicles, “possiblement una altra moto”. Per part seva, el cunyat de la víctima, Jordi Marqués, ha insistit a Twitter que la família “necessita saber què va passar!”. “Ens calen testimonis! La Guàrdia Urbana no ajuda i les càmeres no funcionaven”, ha insistit.

Crida per trobar la noia que va ajudar una altra que s’havia fet un trau pel carrer

A principis d’octubre una noia va fer una altra crida a través de les xarxes socials. En aquell cas, per trobar una altra noia, que l’havia ajudat després de tenir un accident a l’avinguda Diagonal, a l’altura de la Casa de les Punxes. Tal com va informar betevé, la víctima s’hauria fet un trau al cap després de relliscar pel carrer. Una de les vianants es va acostar a ella, va trucar als serveis d’emergències perquè enviessin una ambulància i es va quedar amb la dona fins que va arribar.

“Tant de bo t’arribi Alexandra. Soc la noia que s’ha obert el cap d’una caiguda a la Diagonal aquesta tarda a Barcelona. Gràcies per trucar l’ambulància, estar amb mi tota l’estona i agafar-me de la mà. Has sigut el meu àngel. Estic bé. Una abraçada”, deia en la publicació amb la idea de trobar la noia i poder donar-li les gràcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa