Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Crida per trobar la noia que va ajudar una dona després d’un accident
  • CA

Una dona ha fet una crida a través de les xarxes socials per trobar la noia que la va socórrer després de tenir un accident a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Els fets haurien tingut lloc el passat 2 d’octubre a l’avinguda Diagonal, a l’altura de la Casa de les Punxes. Segons informa Betevé, la dona hauria relliscat quan anava pel carrer i s’hauria fet un important trau al cap. Una de les vianants que va presenciar l’accident es va acostar a l’afectada, va trucar als serveis d’emergències perquè enviessin una ambulància i es va quedar acompanyant la dona fins que van arribar els efectius.

“Tant de bo t’arribi Alexandra. Soc la noia que s’ha obert el cap d’una caiguda a la Diagonal aquesta tarda a Barcelona. Gràcies per trucar l’ambulància, estar amb mi tota l’estona i agafar-me de la mà. Has sigut el meu àngel. Estic bé. Una abraçada”, apuntava la dona en la publicació a través de la plataforma, on demanava als usuaris que compartissin la història per mirar de localitzar la noia i poder així donar-li les gràcies.

Per ara, la crida a través de les xarxes socials no ha donat els fruits esperats i la dona encara no ha pogut trobar el seu particular “àngel”. Diferents usuaris han proposat diverses idees per provar de localitzar la jove, com posar-se en contacte amb el 112.

No es poden facilitar dades personals

Es dona la circumstància que el servei del telèfon d’emergències no permet facilitar dades personals, de manera que la trucada que la dona ha fet al 112 ha estat infructuosa. Tanmateix, des del servei d’emergències li han facilitat un formulari per tal que expliqui la seva situació i provar així de posar-se en contacte amb la noia.

En aquest sentit, l’afectada ha deixat molt clar que es conforma amb poder fer-li arribar el seu agraïment a l’Alexandra ni que sigui de forma indirecta per haver-la ajudat en un moment complicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa