Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Moren dos motoristes de 21 i 32 anys en dos accidents a Barcelona
  • CA

Dos motoristes de 21 i 32 anys han mort en dos accidents de trànsit diferents a Barcelona. El primer dels sinistres va tenir lloc aquest dijous cap a dos quarts de vuit de la tarda al districte de Sants-Montjuïc i el segon s’ha produït aquest divendres a primera hora del matí a Sant Martí.

En el primer dels accidents es van veure involucrats una moto i un vehicle. Els fets van tenir lloc a la cruïlla entre el carrer Josep Carner i el passeig Montjuïc, quan el motorista va xocar violentament contra un cotxe. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor del vehicle de dues rodes va perdre la vida. La víctima era un jove de 21 anys.

L’altre dels sinistres ha tingut lloc cap a les sis del matí d’aquest divendres en un dels accessos a la ronda Litoral ubicats al districte barceloní de Sant Martí. Per causes que encara s’estan investigant, un motorista de 32 anys ha tingut un accident quan provava d’incorporar-se a la via i ha acabat perdent la vida. En el succés no s’hauria vist implicat cap altre vehicle.

Fins als dos llocs dels accidents s’hi han traslladat diverses dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida de cap dels dos motoristes accidentats. En aquest sentit, l’Ajuntament també ha activat el servei de suport psicològic del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de les dues víctimes.

18 morts a les carreteres de Barcelona

Amb aquestes dues morts, la xifra total de persones que han perdut la vida a les carreteres de la capital catalana aquest 2022 s’eleva fins a les 18. Del total de morts registrades enguany a la ciutat, 16 eren motoristes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa