Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Buch diu que és cosa del jutge decidir sobre del cap dels antiavalots de Barcelona condemnat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha dit que la decisió sobre si s’ha d’apartar del cos l’inspector Jordi Arasa del cos de Mossos d’Esquadra, cap dels ARRO (els antiavalots regionals) de Barcelona, l’ha de prendre el jutge, que és qui “té l’autoritat competent per decidir”. Dimarts es va conèixer la sentència condemnatòria de 2 anys i 4 mesos de presó a Arasa per lesions durant el desallotjament del 15-M de la Plaça Catalunya.

En la seva compareixença a l’espai “Jo pregunto” el conseller ha dit que si s’ha de “treure la condició de funcionari, sancionar o no fer res” ho decidirà el jutge, informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). De fet, la sentència ja estableix que mentre duri la condemna quedarà inhabilitat per a càrrec públic, però encara no és una sentència ferma.

Mentre la sentència està pendent de recurs i no s’executa, el que farà el cos és apartar-lo de la unitat que comandava, com va anunciar aquest dimecres el comissari en cap, Eduard Sallent, que va dir que Arasa passaria a tenir un destí “allunyat del carrer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa