Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos apartaran el comandament condemnat pel desallotjament del 15-M

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha anunciat que es buscarà un nou destí per l’inspector Jordi Arasa, cap dels antiavalots de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la policia catalana i que aquest dimarts va ser condemnat a dos anys i quatre mesos de presó per la seva actuació durant el desallotjament de l’acampada de la plaça Catalunya del moviment 15-M.

“Ateses les circumstàncies, he determinat un canvi de destí”, ha assegurat Sallent als Matins de TV3. “No sé encara a on anirà, però com a cap del cos em pertoca prendre aquesta decisió”, ha afegit. El comissari cap no ha donat detalls, però sí que ha avançat que serà un destí “allunyat de l’ordre públic” i que durarà fins que la sentència sigui ferma, ja que en cas de mantenir-se la condemna l’inspector seria inhabilitat.

Situació complicada

Segons ha reconegut Sallent, la pena de dos anys i quatre mesos és “molt severa” i ha reconegut que la sentència deixa l’inspector “en una situació processal molt complicada“, tot i que la defensa d’Arasa ja ha comunicat que presentarà un recurs de cassació a l’Audiència de Barcelona. Pel que fa a l’ascens que Jordi Arasa va rebre fa uns mesos i quan el judici ja estava vist per sentència, Eduard Sallent ha defensat el procés perquè els ascensos “estan reglats per uns exàmens i unes proves” i no deixar-lo ascendir quan va superar-les es podria considerar prevaricació.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: PERE a juny 10, 2020 | 10:33
  PERE juny 10, 2020 | 10:33
  El que te que fer es plegar i anarse'n al'atur, i mirar si treballa una mica, si te tantes ganes de picar, li podem donar un pic, una aixada, un xapo, i pot arreclar trenca aigues de moltes carreteres de muntanya, que per cert ningú s'en cuida, però tothom i passa, motoristes, biciclistes, etc,
  • Icona del comentari de: Mcp a juny 10, 2020 | 12:04
   Mcp juny 10, 2020 | 12:04
   Pot anar a treballar ha alguna discoteca, segur el reben amb els braços oberts!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa