VÍDEO | Brimo i premsa tripliquen els manifestants d’Urquinaona

La protesta clama contra el tancament de bars i restaurants amb el crit de "volem treballar"

Punxa la convocatòria de la protesta contra les restriccions per la pandèmia convocada per diverses entitats aquest vespre a la plaça Urquinaona. Ni un centenar de persones s’ha concentrat a la confluència entre la ronda Sant Pere i Urquinaona amb la consigna “volem treballar” i “som treballadors i no delinqüents”.

Un desplegament policial fort envolta la zona tot i que no ha estat fins ben entrada la tarda que s’ha tallat el trànsit a la Via Laietana. De fet, s’ha tallat el trànsit perquè la manifestació ha quedat estàtica en aquest punt. El fort dispositiu policial, així com una cobertura de premsa extraordinària, ha triplicat i amb escreix els manifestants.

La protesta està dirigida sobretot a reclamar la condició de “treballadors” i el dret a treballar dels que es veuen afectats pel tancament de negocis, sobretot de l’hostaleria i d’empreses que s’han vist més afectades pels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTOs).

Després de començar a Urquinaona, la manifestació ha avançat per Via Laietana fins a la plaça Sant Jaume, on s’han reproduïts els crits de “volem treballar”. A Via Laietana un desplegament policial excepcional seguia la manifestació per evitar aldarulls.

Manifestants contra les noves restriccions a la plaça Sant Jaume / Jordi Play

El comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, ja va prometre “molts més” agents antiavalots destinats a les manifestacions per evitar més episodis de disturbis.

Més informació

Nou comentari