Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Bombers apaguen un incendi en un pàrquing de Sant Andreu
  • CA

Un pàrquing del carrer de Vinya Llarga, al districte de Sant Andreu, ha estat la passada matinada escenari d’un incendi. Tal com han informat els Bombers de Barcelona a través de Twitter, set dotacions de Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han apagat el foc. Les flames, han afegit, no han deixat cap persona ferida. Les conseqüències han estat una moto cremada i un turisme afectat. També s’han desplaçat fins al pàrquing la Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A principis de desembre va tenir lloc un altre incendi a Sarrià-Sant Gervasi. Es va produir en el primer pis d’un edifici del districte i vuit dotacions de Bombers es van desplaçar-hi per apagar el foc. Aquella mateixa setmana els Bombers van haver d’actuar en un foc a la ronda de Sant Antoni. Va durar dues hores i l’escenari va ser una botiga d’electrònica. En els mateixos dies també es va produir un altre incendi en un pis del districte de l’Eixample.

Quatre persones mortes en un incendi a plaça Tetuan

L’incendi dels darrers temps que més va commocionar la ciutat va ser el que va tenir lloc el novembre del 2021 en un local del número 20 de la plaça Tetuan, al barri de la Dreta de l’Eixample. Van morir quatre persones, de les quals dues eren menors d’edat. Tenien només un i tres anys. A més, també van resultar ferides altres persones que se les va traslladar a l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau.

La família que va perdre la vida vivia en aquest local ocupat. Tal com van explicar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, vivien en condicions “molt precàries” i estaven al radar dels serveis socials. Colau, a més, va assenyalar l’entitat bancària propietària del local. “No pot ser que hi hagi oficines buides i la propietat se’n desentengui”, va recriminar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa