Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre morts en un incendi a la plaça Tetuan
  • CA

Almenys quatre persones han mort aquest dimarts al matí en un incendi en un local del número 20 de la plaça Tetuan, al barri de la Dreta de l’Eixample, segons han confirmat al TOT Barcelona fonts municipals. D’aquestes víctimes mortals, n’hi ha dues que són menors d’edat. Tenien només un i tres anys, segons les primeres informacions que han trascendit. També haurien resultat ferides quatre persones més, que ja han estat traslladades a l’hospital –dos a l’Hospital del Mar i dos més a l’Hospital de Sant Pau, tot i que no es tem per la seva vida–.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de l’incendi / Edgar Sapiña

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi per seguir l’operació. El foc s’hauria originat cap a les 6.00 en un local ocupat ubicat entre el passeig de Sant Joan i la Gran Via. Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat des de primera hora per apagar les flames i evacuar la resta de persones que viuen a l’edifici.

Quan han arribat, el foc estava molt avançat i han trobat quatre persones inconscients. Els serveis d’emergència les han intentat reanimar, però han acabat morint per inhalació de fum, segons ha lamentat el SEM. Han trobat quatre persones més a un pati interior on s’havien refugiat de les flames. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del foc.

Aquest any s’han produït quatre incendis mortals més a Barcelona. L’últim va ser a principis de setembre, quan una dona de 87 anys va morir a causa d’un incendi a casa seva, al barri de Sant Martí Provençals. Al mes de maig, una altra dona de 89 anys va morir al seu pis del passeig de la Zona Franca, al barri de la Marina del Port, mentre que al mes de març se’n va registrar dos més: un al carrer Pau Claris en el qual va morir una dona gran i un altre a la Trinitat Nova on va perdre la vida una dona de 44 anys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Informació escapçada a novembre 30, 2021 | 08:54
    Informació escapçada novembre 30, 2021 | 08:54
    Ara no és políticament correcte publicar la nacionalitat? Doncs és molt rellevant per deduir quina mena de local o negoci permet que hi visquin persones amb menors.
  2. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 30, 2021 | 09:11
    ciutadà novembre 30, 2021 | 09:11
    Local ocupat, electricitat través d'un pont, sense proteccions de cap mena, gas en condicions semblants, cap mena de mesures de sguretat. Incendi i 4 morts. I anar fent.
  3. Icona del comentari de: Tano a novembre 30, 2021 | 09:44
    Tano novembre 30, 2021 | 09:44
    Això no pot continuar així, s'ha d'actuar ja.
  4. Icona del comentari de: Diguem no al populisme i al manca de sentit a novembre 30, 2021 | 10:59
    Diguem no al populisme i al manca de sentit novembre 30, 2021 | 10:59
    Molt eficaç i valent des de casa estant, interessar-se per la "nacionalitat" i pels "ponts" d'electricitat... mentre al centre de la ciutat de Barcelona hi ha hagut quatre persones mortes entre les quals dos infants d'1 i 3 anys... Potser tindreu "sorpreses" que no quadrin amb el vostre populisme de pa sucat amb oli. En quin món viviu ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa