Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Bombers apaguen un foc a Sarrià
  • CA

S’acaba de declarar un incendi al barri de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona, tal com ha avançat Betevé i han confirmat veïns propers a l’edifici afectat al TOT Barcelona. Segons les primeres informacions, el foc ha començat a cremar cap a les 16:15h de la tarda aproximadament en un primer pis al carrer dels Caponata, 14. Vuit dotacions dels Bombers de Barcelona s’ha desplaçat fins al lloc dels fets i han aconseguit apagar l’incendi. Fonts municipals han explicat a aquest diari que, en aquests moments, els bombers han ventilat l’edifici i estan revisant l’escala.

Tercer incendi de la setmana amb aquestes característiques

És el tercer incendi d’aquestes característiques a Barcelona aquesta setmana. Els Bombers van haver d’actuar en un foc de la ronda de Sant Antoni, 80 durant dues hores aproximadament. Segons va poder saber el TOT, l’incendi ha començat cap a les 20h del vespre i no es va poder apagar fins a les 22:15h de la nit. En total, 6 dotacions del cos de Bombers van treballar-hi durant gran part de la nit després de rebre un avís 15 minuts després de l’inici del foc. Els Mossos d’Esquadra van precintar el local afectat, que es tracta d’una botiga d’electrònica, i van acordonar la zona perquè ningú hi pugués accedir. En aquest cas no es va haver de lamentar cap ferit.

El mateix dimarts a primer hora del matí es va declarar un foc en un pis del districte de l’Eixample de Barcelona. Aquest cop, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha haver d’atendre set persones per inhalació de fum. Els fets van passar pocs minuts abans de les set del matí en un dels habitatges de la segona planta del número 44 del carrer de Rosselló, a l’altura del carrer de Calàbria. Alguns veïns van captar algunes imatges de l’actuació dels Bombers, que han corregut durant aquests darrers dies per les xarxes socials.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a desembre 03, 2022 | 07:56
    Català desembre 03, 2022 | 07:56
    Molt bé, bombers. Ara tots cap a la Plaça de Sant Jaume i el Parc de la Ciutadella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa