Batlle aplaudeix la macrooperació al Raval: “Dona confiança a la ciutadania”

El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció de Barcelona, Albert Batlle (Units per Avançar), ha aplaudit aquest dimecres el treball policial en l’operació contra la venda de droga a Barcelona i altres tres municipis de l’àrea metropolitana: “Dona confiança a la ciutadania, particularment als veïns”.

“Esperem que pugui donar resultats en el futur i contribueixi a les millores de seguretat al barri”, ha expressat en declaracions als mitjans després de visitar la rambla de Raval, centre de l’operatiu impulsat per Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urban de Barcelona.

Batlle ha felicitat tots els cossos policials implicats en l’operatiu, que suma 51 detencions i ha celebrat “el magnífic grau de col·laboració” entre ells. El tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció ja va posar en valor la col·laboració amb la Policia Nacional en una entrevista concedida al TOT Barcelona.

Nou comentari

Més notícies
Macrooperatiu al Raval contra la venda de droga / Europa Press
7/10/2020

61 detinguts a la macrooperació contra els narcopisos del Raval

Els Mossos han comissat 71.000 euros i quilos de drogues
El tinent d'alcaldia, Albert Batlle, en imatge d'arxiu / Jordi Play

Batlle: “Amb la Policia Nacional les relacions mai havien estat tan bones com ara”

El tinent d'alcaldia de Seguretat aclareix que està "absolutament en contra" de "qualsevol col·lectiu que organitzi ocupacions"