Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba a Barcelona un mercat de tot a 1 euro

Les coses boniques també poden ser barates. Un exemple és Booom Market, que acull aquest diumenge l’espai cultural Nau Bostik, situat al barri de la Sagrera (districte de Sant Andreu). El que destaca d’aquest mercat no es només que es ven roba de segona mà vintage, la qual cosa permet que se li doni una segona, tercera o quarta vida a peces de roba per a tots els gustos, també que totes elles només costen 1 euro.

Les portes del mercat, organitzat per Two Market, s’obriran a les 10 i tancaran a les 19 hores i l’entrada val 2 euros. Això vol dir que tot el qui vulgui pot muntar-se un pla de cap de setmana per només 3, 4 o 5 euros (tot depèn de les peces de roba que es vulgui comprar cadascú).

Hi un bar a l’Esquerra de l’Eixample on tot costa 1 euro

Un altre exemple que recorda que no fa falta gastar massa diners per passar una bona estona és el bar Tot a 1 €, situat al número 15 del carrer Aribau, al barri de l’Esquerra de l’Eixample (districte de l’Eixample). Per al·lucinant que sembli, en aquest bar es poden trobar entrepans de formatge, llom o pollastre per un euro; cafès, tallats o infusions per un euro i pastissos, dònuts o croissants per un euro; entre molts altres productes que també costen un euro i que, d’alguna manera, fan pensar que per a ells no existeix la inflació.

Durant el dia aquest bar funciona com a un bar, però a la nit, també és un pub, on la gent pot anar a prendre copes o socialitzar fins a les 3.00 hores. Tot això fa que sigui comprensible que el bar sigui un lloc popular. Recentment, però, s’ha fet encara més conegut a través de TikTok.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa