Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba a Barcelona la festa de la cervesa
  • CA

Després de diversos anys celebrant-se, l’Oktoberfest Barcelona s’ha convertit en la festa de la cervesa més emblemàtica que acull la ciutat. Aquest dimecres arrenca la 9a edició a la plaça de l’Univers del recinte Firal de Montjuïc, on hi haurà una gran carpa de més de 6.500 m2 decorada a l’estil alemany. En ser avui el primer dia, es farà la cerimònia inaugural, en la qual s’obre el primer barril de cervesa.

Això no és tot. Durant els dies 12 en els quals se celebrarà l’esdeveniment (fins al pròxim 16 d’octubre), també es podrà gaudir de música en directe i DJ, gastronomia tradicional, una zona VIP i cervesa alemanya Paulaner, que va néixer a la ciutat alemanya de Munic el 1818. No serà l’única cervesa que es podrà consumir a l’espai, també es trobaran Heineken 0,0% i Cruzcampo sense gluten. A més de gaudir de música i cervesa, durant la festa també es podrà participar en una acció solidària. Concretament, hi haurà una carpa de recollida d’aliments on tots els assistents podran fer l’aportació que vulguin.

El festival arrenca amb un concurs de vestits bavaresos

Un altre tret destacable del festival és que aquest dimecres a les set de la tarda es farà un concurs de vestits bavaresos. Els assistents que hi vulguin participar, exhibiran sobre l’escenari els seus vestits bavaresos. Pel que fa als guanyadors, els elegiran els membres d’un jurat format per part del personal de la Cambra de Comerç Alemanya per a Espanya i de l’Oktoberfest Barcelona ​.

D’altra banda, des de l’organització de l’esdeveniment recorden que els assistents han de reservar taula si volen assegurar-se l’entrada al recinte. Pel que fa als horaris, alguns dies el recinte estarà obert fins a les onze de la nit i hi haurà altres que ho estigui fins a la una de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa