Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Fòrum acollirà 70 nits de música en directe aquest estiu
  • CA

L’amfiteatre del Parc del Fòrum de Barcelona acollirà des de finals de juny i durant els mesos de juliol, agost i setembre fins a 70 nits de música en directe a l’aire lliure. Es tracta de les Nits del Fòrum, un projecte promogut per Primavera Sound després de la cancel·lació del festival per l’epidèmia de Covid-19.

Amaia, Mishima, Zenet, Carolina Durante, La Mala, Kiko Veneno, Ketama, Yung Beef, Javiera Mena o Los Punsetes són alguns dels primers artistes anunciats, ha indicat el Primavera Sound en un comunicat aquest dilluns. La proposta combinarà la música en directe al capvespre a l’espai del Fòrum, amb oferta gastronòmica, vistes al mar i les actuacions d’una vintena de DJs, com Sama Yax, Salicrunette DJ, Días de rubias DJ o Dj Coco.

“Nits del Fòrum neix com un esforç col·lectiu amb l’objectiu de revitalitzar la proposta cultural de la ciutat després del cop que ha suposat la crisi sanitària per a tot el sector”, ha indicat el Primavera Sound. La productora també programarà altres propostes culturals a la ciutat, com a Caníbal a la Sala Apol·lo, Art per Dret, Somoslas i Xurros amb Xocolata.

Totes les entrades per als concerts anunciats ja estan a la venda a través de la plataforma online DICE. A causa de l’aforament limitat i a les mesures de seguretat i higiene, totes són de seient numerat, amb un preu que varia en funció de la ubicació i el concert.

Montjuïc es queda sense cine

En canvi, el cicle de cinema a l’aire lliure Sala Montjuïc ha cancel·lat la seva edició per a 2020, que havia de celebrar-se de el 3 de juliol a el 7 d’agost a Barcelona, ha informat l’organització en un comunicat aquest dilluns. Les limitacions d’aforament i les mesures sanitàries per evitar contagis de coronavirus fan “molt difícil” mantenir el esdeveniment, raó per la qual l’organització ha optat per cancel·lar-lo.

“A aquest motiu s’afegeix també una raó econòmica. La reducció obligada del nostre aforament a una quarta part és un escenari inviable a nivell de finançament”, han lamentat. En les últimes setmanes, els organitzadors han estudiat “diferents fórmules per redissenyar l’esdeveniment”, que combina projeccions de pel·lícules a l’aire lliure amb actuacions musicals. “Però, donades les circumstàncies exposades, no trobem manera de fer viable el projecte, tant a nivell econòmic com de manteniment de la seva essència original”, han explicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa