Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona perd un altre bar de tota la vida
  • CA

Un usuari de Twitter va avisar aquest divendres que l’Apeadero, “un bar de tota la vida”, situat abans al carrer de Provença, al barri de l’Esquerra de l’Eixample, ha marxat per sempre. Tal com ha afegit, no només ha abaixat la persiana sinó que, a més, s’ha convertit en un forn industrial de la cadena Vivari.

Per part seva, el compte de Twitter Històries de Barcelona ha donat més detalls sobre l’origen del bar. “El nom de l’Apeadero feia referència a l’antic baixador (actualment estació) de Provença, quan el tren de Sarrià encara circulava en superfície pel carrer Balmes. A l’interior del bar hi havia algunes fotos d’aquella època”, ha indicat a la xarxa social.

Dos comerços tradicionals també van abaixar la persiana

A finals d’octubre, el bari del Congrés i els Indians va perdre un altre bar de tota la vida. Pol Rovirosa, periodista d’Europa Press i fill dels propietaris del bar Marc’s Entrepans, va alertar a través de Twitter que l’establiment va abaixar la persiana després de gairebé 50 anys de vida. Les raons del tancament, va apuntar, van ser una jubilació i les dificultats que han suposat per al negoci la pandèmia i la inflació.

Una altra pèrdua important va ser la del forn Bopan, que va tancar el passat octubre després de 40 anys en el barri de la Dreta de l’Eixample. “Aquí va néixer Bopan el juny del 1984, ha passat gairebé 40 anys donant vida aquest racó de l’Eixample, fent barri i aprofitant el valor de Barcelona”, van dir des del compte de Twitter de l’establiment. La raó per la qual va tancar va ser la falta d’acord entre el negoci i la propietat. “Davant la impossibilitat d’arribar un acord amb la propietat del local i en contra de la nostra voluntat, el dia 17 d’octubre ens vam veure obligats a tancar”, va dir.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 12, 2022 | 18:48
    Anònim novembre 12, 2022 | 18:48
    No sobreviurà ni el tato. Corren mals vents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa