Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, més a prop dels Alps amb un nou vol directe a Trieste
  • CA

Barcelona és una mica més a prop d’Itàlia. L’aerolínia irlandesa Ryanair ha anunciat que el pròxim 31 de març començarà a operar una nova ruta que connectarà Barcelona amb la ciutat de Trieste, situada a la zona de Friuli Venecia Julia. La connexió serà un vol directe i tindrà una freqüència de dos vols a la setmana. La idea és, de moment, que aquesta connexió estigui en funcionament fins a finals d’octubre, després de la temporada d’estiu.

Aquesta novetat l’ha presentat Ryanair juntament amb PromoTurismoFVG, l’organisme regional que promou turísticament Friuli Venecia Julia. Per part seva, el director d’Operacions de PromoTurismoFVG, Iasocpo Mestroni, ha destacat tot el que poden oferir les dues ciutats juntes. “Són per als amants de la cultura, per als que volen relaxar-se a les platges del Mediterrani o de l’Adriàtic i per als que volen recórrer els Pirineus, els Alps i els Dolomites“, ha indicat.

En aquest sentit, cal recordar que a Friuli Venecia Julia es poden visitar diversos parcs naturals, com el Parco Naturale delle Prealpi Giulie i el Parco Naturale delle Dolomiti Friulane; els pobles situats als peus Mar Adriàtic, com Lignano Sabbiadoro i Grado; i, òbviament, la ciutat de Trieste. Entre els seus carrers es pot trobar de tot: cultura italiana, història, museus i vistes a les muntanyes i el mar.

Connexions amb Amman i Calgary

El passat mes de desembre es va estrenar una connexió aèria entre Barcelona i la capital de Jordània, Amman. En aquest cas, el responsable de la nova ruta és la companyia Vueling i la freqüència també és de dos vols a la setmana. El mateix mes de desembre l’aerolínia canadenca Westjet va anunciar que una nova ruta entre la capital catalana i Calgary entraria en funcionament a partir del pròxim mes de maig. La previsió és que es facin entre un i tres vols setmanals amb un model de Boeing 787-9 que constarà de 320 places.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a febrer 01, 2023 | 18:13
    JordiP febrer 01, 2023 | 18:13
    També podrem visitar la conca de l'Isonzo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa