Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Canadà, més a prop de Barcelona
  • CA

L’aerolínia canadenca Westjet ha anunciat una nova ruta entre Barcelona i Calgary que començarà a donar servei a partir del 7 de maig de 2023. En concret, seran entre un i tres vols setmanals amb un model de Boeing 787-9 que disposarà de 320 places.

Es tracta d’un destí intercontinental totalment inèdit per a l’aeroport de Barcelona-El Prat que serà estacional entre el 7 de maig i el 27 d’octubre de l’any vinent. De retruc la companyia, que va engegar operacions a la capital catalana el 2019, ha explicat que la seva ruta entre Barcelona i Toronto no operarà durant la propera temporada d’estiu de 2023. Aquesta nova ruta suposarà el tercer destí canadenc a Barcelona però la primera vegada en la història que la capital catalana enllaci amb Calgary, ciutat de l’estat d’Alberta. 

Vols a Chicago i a Santiago de Xile

La connexió entre l’aeroport d’El Prat i ciutats de diferents racons del planeta no és pas nova. De fet, a mitjans d’octubre la companyia nord-americana United Airlines va explicar que entre el 26 de maig i el 28 de setembre de 2023 oferirà vols diaris entre Barcelona i Chicago. Els vols seran directes, sense escales, i es faran amb avions Boeing 787-8 Dreamliner. La seva capacitat serà de 243 passatgers i s’uneix a altres connexions que actualment està oferint entre els Estats Units i Barcelona, tot l’any a Nova York i les estacionals a Washkington Dulles.

D’altra banda, fa tot just un mes la companyia de baix cost Level, amb seu a Barcelona, va estrenar un nou vol directe entre Barcelona i Santiago de Xile durant quatre dies la setmana: dilluns, dimecres, divendres i dissabte. Aquesta ruta s’afegeix a l’existent que ja enllaça la capital catalana amb Buenos Aires, per la qual cosa s’enforteix una mica més la connexió catalana amb el continent sud-americà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa