Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
United Airlines anuncia vols diaris entre Barcelona i Chicago
  • CA

L’aerolínia nord-americana United Airlines ha informat que entre el 26 de maig del 2023 i el 28 de setembre oferirà cada dia vols entre Barcelona i Chicago. Els vols seran directes, sense escales, i es faran amb avions Boeing 787-8 Dreamliner. La seva capacitat és de 243 passatgers.

United Airlines ja ofereix en aquests moments altres connexions entre els Estats Units i Barcelona, com les que ofereix tot l’any a Nova York i les estacionals a Washkington Dulles, a les quals se sumaran les de Chicago a partir del pròxim mes de maig. En aquest cas, és important destacar que els vols que surtin de Barcelona ho faran a les 14.50 hores i els que surtin de Chicago ho faran a les 21.25 hores.

La connexió Barcelona – Chicago no és l’única nova anunciada per la companyia nord-americana. També ha informat de noves connexions a Màlaga, Estocolm i Dubai, a més de sis vols addicionals a Barcelona, Roma, Londres, Berlín i Shannon. Tot i que les noves rutes estan a prop de fer-se realitat, encara esperen ser aprovades governamentalment.

Avianca demana oferir vols directes entre Cali i Medellín a Barcelona

Una altra companyia que també vol operar directament amb Barcelona és l’aerolínia colombiana Avianca. El passat 26 de setembre, va demanar permisos a la Direcció Aeronàutica Civil de Colòmbia per crear dues noves rutes a Barcelona, una des de Cali i una altra des de Medellín. Les dues ciutats compten ara amb un servei directe a Madrid. Tal com va explicar l’organisme colombià, totes dues tindrien una freqüència de set vols setmanals.

El que sí que ofereix en aquests moments Avianca a Barcelona, són 10 freqüències setmanals amb Bogotà. Més enllà de demanar permís per crear les dues noves rutes amb Cali i Medellin, l’aerolínia també va sol·licitar autorització per oferir nous vols comercials cap a Brasil, Equador, EUA i República Dominicana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa