Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Avianca demana operar vols directes entre Cali i Medellín a Barcelona
  • CA

L’aerolínia colombiana Avianca ha sol·licitat permisos a la Direcció Aeronàutica Civil de Colòmbia per operar dues rutes a Barcelona, una des de Cali un altra des de Medellín. Les dues rutes tindrien una freqüència de set volts setmanals, segons ha informat l’organisme colombià. Actualment les dues ciutats compten amb un servei directe a Madrid.

Actualment Avianca opera entre set i 10 freqüències setmanals entre Bogotà i Barcelona. La sol·licitud per operar les dues noves rutes es va presentar el 26 de setembre. A més a més de les rutes de Barcelona, la companyia ha demanat obtenir autorització per explotar altres nous serveis aeris comercials regulars cap a Brasil, Equador, EUA i República Dominicana.

Entre les sol·licituds destaca la recuperació de Boston als Estats Units, que va operar ja entre el juny de 2017 i maig del 2019. A més a més, uns altres dos destins sol·licitats són Manaus i Belo Horizonte, al Brasil.

Una altra ruta sol·licitada és un servei triangular des de Bogotà a Cusco, Perú i La Paz, a Bolívia. Els dos destins s’operen actualment de manera directa. La companyia colombiana està creant un mini-hub a Cartagena, ja que va sol·licitar sumar un vol directe a Guayaquil. Recentment, l’empresa va anunciar que la ciutat caribenya tindrà serveis a Santiago a Xile i São Paulo/Guarulhos a Brasil.

Avianca augmentarà l’oferta a Medellín

Avianca augmentarà l’oferta a Medellín amb la sol·licitud d’addició de vols fins a Quito i Guayaquil a Equador; Santo Domingo a República Dominicana i San Juan a Puerto Rico. Actualment, l’Aeroport Internacional José María Córdova és la segona base colombiana d’Avianca quant a quantitat de vols internacionals. L’empresa compta amb vols cap a Miami, Nova York i Orlando a Estats Units, Cancun i Ciutat de Mèxic a Mèxic; Punta Cana a República Dominicana; San José a Costa Rica i Madrid a l’estat espanyol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a setembre 30, 2022 | 15:43
    Ricard setembre 30, 2022 | 15:43
    Els castellans faran mans i mànegues per revertir-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa