Una baralla amb pals i ampolles a tocar d’una discoteca de Gràcia torna a indignar-ne els veïns

Mentre la discoteca Canela segueixi oberta, els veïns seguiran denunciant els enfrontaments que s’hi produeixen de manera recurrent. L’últim dels episodis greus ha estat una baralla amb pals i llançaments d’ampolles de vidre que un veí de la zona va enregistrar. El vídeo, avançat per Betevé i al qual ha tingut accés també aquest diari, mostra com dos grups s’esbatussen amb tota mena d’objectes al costat de la discoteca gracienca, de matinada.

Després de colpejar-se amb diferents objectes, el mateix vídeo mostra com s’insulten i com almenys un dels implicats expressa que queda ferit del genoll i que no es pot moure. En el moment de més acarnissament dels cops, també protesten diversos veïns.

Durant els últims mesos, els veïns han insistit en què hi ha un problema d’incivisme i agressivitat en alguns casos amb les persones que assisteixen a l’antic KGB. De fet, tant els veïns, organitzats a la plataforma d’Afectats per la Discoteca Canela, com l’Ajuntament, estan revisant totes les maneres de vetar aquesta activitat al barri del Camp d’en Grassot i la Gràcia Nova. Una de les escletexes que s’està investigant si pot servirr per aconseguir que la discoteca deixi d’operar és la revisió de la llicència que tenen, tot i que encara no hi ha cap conclusió al respecte. Mentrestant, fonts de l’empresa insisteixen en el fet que la seva intenció és seguir al barri. 

Nou comentari

Més notícies

Un centenar de balcons de Gràcia clamen pel tancament d’una discoteca problemàtica

Els veïns organitzats reclamen el tancament del club perquè provoca soroll i enfrontaments al carrer

Veïns de Gràcia denuncien estratègies comercials sexistes en una discoteca

Denuncien que el local, l’antiga KGB, és un focus d’incivisme i de baralles a altes hores de la matinada