Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un centenar de balcons de Gràcia clamen pel tancament d’una discoteca problemàtica
  • CA

Els veïns de la frontera del barri de la Vila de Gràcia amb el Camp d’en Grassot i la Gràcia Nova, on està situada la discoteca Canela, han fet un pas més enllà en la seva lluita pel descans durant els caps de setmana: visibilitzar-la amb més de 100 pancartes fetes de roba que ara pengen dels balcons i les façanes. És la protesta del col·lectiu d’Afectats per la discoteca Canela –l’exKGB–. Els veïns es queixen que del soroll i les baralles a la via pública, especialment quan tanca la discoteca, de matinada. 

Una dels blocs més pròxims a la discoteca, al carrer Providència / Cedida

La sala de música està al carrer Ca l’Alegre de Dalt i ha estat en aquesta mateixa via, així com en altres carrers del voltant, que s’han penjat missatges com “Ni KGB ni Canela, tancament”. Es poden veure a diversos edificis de Legalitat o Providència. 

Els últims mesos han intensificat les reclamacions i s’han centrat a demanar que es tanqui definitivament aquest espai d’oci nocturn amb una llarg recorregut a Gràcia. De moment, però, no s’ha mogut fitxa en aquest sentit. El canvi més marcat que ha fet el club és alçar l’edat mínima d’accés a la discoteca. I la Guàrdia Urbana, per la seva part, ha intensificat la presència de patrulles a les hores de sortida de la discoteca. Però el col·lectiu veïnal no ho veu suficient. Per això, la nova mostra del rebuig al Canela ha volgut ser més visual “perquè no desaparegui la nostra demanda”, explica el portaveu Miquel Colomé. 

Tram del carrer Legalitat, entre Ca l’Alegre de Dalt i Escorial, amb pancartes contra la discoteca Canela / Cedida

A més, per mirar de pressionar el consistori, dos representants de l’agrupació de veïns s’afegiran avui a la comissió de districte de Gràcia sobre Seguretat. Tot i saber que no s’espera que sigui el tema central de la cita, els veïns volen recordar que esperen resultats i canvis amb el nou govern. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa