Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns de Gràcia denuncien estratègies comercials sexistes en una discoteca
  • CA

Els veïns del Camp d’en Grassot i de Gràcia Nova estan farts de la discoteca Canela, l’antiga KGB. Denuncien que el local, situat al carrer Alegre de Dalt, és un focus d’incivisme i de baralles a altes hores de la matinada i en reclamen el “tancament immediat” perquè fomenta “la ingesta d’alcohol de manera abusiva”. Els veïns també critiquen que “s’obsequiï amb una ampolla d’alcohol quan arriba un grup de noies”.

Consideren que aquest mena d’estratègies comercials “promou comportaments masclistes i violents, que se sumen a la cosificació indignant de la dona en la seva promoció i publicitat”. Les queixes dels veïns arriben en un moment crític pel districte després que aquesta mateixa setmana hagin sortit a la llum dues denuncies d’agressions sexuals en el marc de la Festa Major.

Agressions sexuals a Gràcia

La Plataforma Veïnal d’Afectats per la Discoteca Canela s’han adherit a les protestes que hi hagut aquesta setmana al barri i recorda que al juliol un veï que recull imatges de tots els aldarulls que es produeixen a la sortida de la discoteca “va evitar que es produís una agressió sexual entre Alegre de Dalt i Encarnació” i va avisar la Guàrdia Urbana dels fets. 

I la setmana passada hi ha va haver una nova baralla que va requerir la presència de tres unitats dels Mossos d’Esquadra. Aquest últim incident “se suma a altres episodis d’incivisme que estem veient cada cap de setmana i que hem anat denunciant en els últims mesos, com orins, vòmits, cops amb llaunes i ampolles d’alcohol i crits”, a més de diverses agressions a veïns i la vandalització de motos i cotxes aparcats.

Més notícies
Les queixes contra una discoteca de Gràcia marquen la constitució del ple del districte
Notícia: Les queixes contra una discoteca de Gràcia marquen la constitució del ple del districte
Comparteix
Els veïns asseguren que pateixen agressions, intents de robatori i soroll constant quan els clients surten de la discoteca de matinada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa