Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Balanç de la macrobatuda a Barcelona: tres grups desarticulats i 25 kg de cocaïna invervinguts

L’11 de desembre els Mossos d’Esquadra van realitzar 37 escorcolls a la demarcació de Barcelona i van detenir 45 persones relacionades amb el tràfic de drogues, tal com va explicar el TOT Barcelona. El balanç final de l’operació Popeye ha estat la intervenció de 25 kg de cocaïna i 5 kg i 500 plantes de marihuana. En les intervencions es van decomissar quatre armes de foc, munició i 96.174 euros en efectiu. 

[r:1]

Amb la macrobatuda es van desmantellar tres grups de narcotraficants que abastien la demarcació de Barcelona de cocaïna i marihuana. La investigació es va iniciar al març, quan es van detectar diversos punts de venda de cocaïna i marihuana majoritàriament als barris del Besòs de Barcelona i a La Mina de Sant Adrià de Besòs. Els venedors pertanyien a diferents grups que no tenien connexió, però tots contactaven amb la mateixa persona perquè els fes d’enllaç amb els proveïdors de drogues. L’evolució de la investigació va permetre identificar tres organitzacions assentades a diferents punts de la demarcació que nodrien de cocaïna i marihuana els venedors.

Els policies van determinar que una d’aquestes organitzacions operava des de l’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu de la Barca i que estava formada per 13 peruans. Aquest grup introduïa la cocaïna a Espanya fent servir “mules” per posteriorment distribuir-la a Catalunya per la seva venda final. El segon grup que han desmantellat estava integrat per quatre dominicans. Finalment, també van determinar l’existència d’una altre grup de deu persones de nacionalitat espanyola que distribuïen marihuana als venedors. 

Els 600 agents que van participar en la macrobatuda van realitzar escorcolls als domicilis dels detinguts a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Lliçà de Vall, Fogars de Montclús, Sant Andreu de la Barca, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

Més notícies

Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga

Notícia: Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga
Comparteix
Es van escorcollar 37 domicilis de Barcelona, Sant Adrià, l'Hospitalet i Granollers
Notícia: Empresonen 12 dels 46 detinguts en la macrobatuda antidroga - Mobile

Nou comentari

Comparteix