Badia defensa que va actuar “amb diligència” en el cas d’assetjament a Parcs i jardins

Ho fa després que la CGT hagi exigit la seva dimissió en conèixer la sentència, avançada pel TOT Barcelona

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, ha parlat de la polèmica per l’ascens a un treballador de Parcs i Jardins que havia estat condemnat per assetjament a dues companyes de feina, segons va avançar el TOT Barcelona. Badia. que també és president de l’empresa municipal, ha recordat que l’Ajuntament de Barcelona va actuar “amb diligència” i que va aplicar el protocol tan bon punt va tenir constància del cas.

El regidor ha remarcat que l’home implicat ja va fer una formació per commutar la multa amb un informe de seguiment positiu. “No vam mirar a una altra banda, vam mirar el problema de cara i som al costat de les persones que pateixen aquesta xacra”, ha insistit Badia, segons informa l’ACN.

Ha contestat així a les crítiques sindicals per part de la CGT, que exigeix la seva dimissió. De fet, la formació sindical ha convocat una protesta divendres 26 de febrer per pressionar i demanar el cap de Badia i del gerent de Parcs i Jardins, que va ser absolt.

Més informació

Comentaris

    Anònim 25/02/2021 5:01 pm
    Doncs jo diria que commutar una pena per un curs i ascendir de categoria a un assetjador és mirar cap a una altre banda.

Nou comentari