Avís als joves d’un noi ingressat per Covid des del gener: “Ho podeu passar igual de malament que jo”

Salut difon el missatge d'un pacient de 33 anys que es recupera després de 98 dies a l'UCI

Curt i clar. El missatge d’Albert Quinto és una apel·lació directa als joves com ell perquè es protegeixin dels contagis de la Covid. Té 33 anys i porta ingressat a causa del coronavirus des del gener a l’Hospital Vall d’Hebron, a Barcelona, inclosos 98 dies a l’UCI.

Aquest missatge és per conscienciar-vos a vosaltres, els joves, que ho podeu passar igual de malament que ho he passat jo”, adverteix l’Albert des d’una habitació del complex hospitalari. El seu avís, que el Departament de Salut ha difós aquest divendres, coincideix amb la decisió del TSJC d’aixecar el toc de queda a Barcelona i bona part de Catalunya, que ha derivat en botellons i aglomeracions en places de la capital catalana, en especial de Ciutat Vella i de Gràcia.

L’Albert explica que va passar-se gairebé 100 dies “connectat a una màquina a l’UCI”. El calvari que el Covid li ha causat encara no ha finalitzat. “Ara estic en un dels processos més durs, la recuperació”, comenta. L’Albert conclou el vídeo registrat amb un prec als joves: “Si us plau, prengeu les mesures de seguretat necessàries, Feu cas a les autoritats sanitàries i, és molt simple, utilitzeu mascareta i utilitzeu el gel. És tan simple com això“.

Més informació

Comentaris

    Rogelia 20/08/2021 7:09 pm
    Podries anar a vistar-te amb els chuches i fecals Ñordos. Saben de tot. Ho manen tot. Ho curen tot. I ho emmerden TOT.

Nou comentari