Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un avió fa un aterratge d’emergència al Prat per motius mèdics

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelonael Prat ha estat aquest matí escenari d’un aterratge d’emergència. Tal com ha avisat el compte de Twitter Aeroinfo Barcelona-El Prat, els fets els ha protagonitzat un Airbus A380 de British Airways que estava fent la ruta Johannesburgo – Londres Heathrow i s’ha vist obligat a interrompre el vol per una emergència mèdica. Després de dues hores a la pista del Prat, l’avió s’ha tornat a enlairar per dirigir-se fins al seu destí final.

Una fuga de pel·lícula

El passat mes de desembre es va produir un altre aterratge encara més impactant. Una trentena de persones d’un vol procedent de Casablanca van provocar un aterratge d’emergència al Prat per fugir de l’avió. Segons va explicar la delegació del Govern espanyol a Catalunya, de les 28 persones que havien escapat, els agents van interceptar 14 a la mateixa pista d’aterratge. A l’avió viatjaven 228 persones en total. Tot va començar quan una dona embarassada va simular que es posava de part i va provocar l’aterratge de l’avió a l’aeroport barceloní.

El mateix mes de desembre un vol de la companyia Vueling també va aterrar d’emergència al Prat, quan feia poc que s’hi havia enlairat. L’aeronau, que viatjava en destí a Birmingham, es va veure obligada a girar a l’alçada de França per tornar a la pista d’on havia sortit. Tal com van explicar els controladors aeris des del seu compte de Twitter, una esquerda al parabrisa va precipitar la decisió i la posterior maniobra del pilot.

Nova connexió aèria

Aquest dimarts es va saber que l’aeroport de Prat tindrà a partir d’aquest estiu connexió aèria directa amb la ciutat xinesa de Shenzhen, una de les grans capitals mundials del sector tecnològic. Així ho va avançar el cònsol general de la Xina a Barcelona, Zhu Jingyang, a través d’un missatge a les xarxes socials, onva detallar que l’aerolínia encarregada d’operar aquest recorregut serà Shenzhen Airlines, una filial del macrogrup Air China.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa