Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Viatgers d’un vol provoquen un aterratge d’emergència al Prat per fugar-se
  • CA

Una trentena de persones d’un vol procedent de Casablanca ha provocat un aterratge d’emergència a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelonael Prat per fugir de l’avió. Segons ha explicat la delegació del Govern espanyol a Catalunya, de les 28 persones que han intentat escapar, els agents ha interceptat 14 a la mateixa pista d’aterratge. En aquests moments, la policia busca els altres 14 passatgers que han pogut escapar-se. A l’avió viatjaven 228 persones en total.

Una dona simula posar-se de part

Tot ha començat a dos quarts de cinc de la matinada, quan una dona embarassada ha simulat que es posava de part i ha provocat l’aterratge de l’avió a l’aeroport barceloní. En aquest moment, s’ha activat el protocol corresponent per aquest cas, que inclou l’acompanyament de dues patrulles de la Guàrdia Civil, una de la Policia espanyola i els serveis d’emergència mèdica.

La sorpresa, però, ha arribat quan l’avió ha tocat pista. Segons recull el govern, 28 persones han marxat corrents de l’avió. Els agents han interceptat 14, cinc de les quals han decidit tornar al vol amb el vistiplau de la companyia. Unes altres vuit s’han quedat a terra i ara se’ls iniciarà un procés d’inadmissió de retorn. Per la seva banda, la dona ha estat traslladada a l’hospital Sant Joan de Déu. Els metges, però, no han trobat cap indici que indiqui que està de part i per això la policia l’ha detingut per desordres públics pel fet d’haver fingit el part.

La policia investiga els fets amb detall

Fonts policials han explicat a El País que un conductor ha vist un grup de persones creuant la C-31 amb l’objectiu d’aturar els cotxes que hi circulaven. La policia espanyola i la Guàrdia Civil en aquests moments investiguen els fets des del mateix aeroport per intentar esclarir què ha passat. Entre les principals hipòtesis està el fet que els fugitius escapaven del seu país i intentaven entrar a Barcelona, presumptament, de forma irregular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa